Pozostałe > Sklep - zamówienia
VTES w sklepach
nekhomanta:
Prosze o dane kontaktowe sklepow, w ktorych chcielibyscie zeby pojawil sie Vampir.
mirumo:
Biedronka!!!
-mhmmm kochanie jakie masz wspaniałe karty!
- to wampiry z biedronki!
:lol: :lol: :lol: :P :wink:
SLave:
Ale powiedzmy sobie szczerze - już przy dwóch boosterach bardziej opłaca się kupić u ciebie.
Docent:
--- Cytat: SLAVE w Marca 13, 2006, 11:25:41 am ---Ale powiedzmy sobie szczerze - już przy dwóch boosterach bardziej opłaca się kupić u ciebie.
--- Koniec cytatu ---
Slave ale nie tylko my na swiecie zyjemy. moze znajda sie ludzie (a przeciez my tak zaczynalismy) ktorzy pojda do sklepu, zoabcza, o wampir?! istnieje taka karcianka?! cool poprosze podstawke lasombry :P a z w tym sklepie bedzie kotnakt na to forum np :D tooooooooo dolaczy do wpanialej spolecznosci blebelbelble :smileysmoker: nowa krewwwwwwwwwww :D
z biedronki?
nie wierze Marysiu :P
SLave:
--- Cytat: Docent w Marca 13, 2006, 11:30:37 am ---
--- Cytat: SLAVE w Marca 13, 2006, 11:25:41 am ---Ale powiedzmy sobie szczerze - już przy dwóch boosterach bardziej opłaca się kupić u ciebie.
--- Koniec cytatu ---
Slave ale nie tylko my na swiecie zyjemy. moze znajda sie ludzie (a przeciez my tak zaczynalismy) ktorzy pojda do sklepu, zoabcza, o wampir?! istnieje taka karcianka?! cool poprosze podstawke lasombry :P a z w tym sklepie bedzie kotnakt na to forum np :D tooooooooo dolaczy do wpanialej spolecznosci blebelbelble :smileysmoker: nowa krewwwwwwwwwww :D
--- Koniec cytatu ---
Optymista z ciebie.
To prawda, my tak zaczynaliśmy. Ale jak widzę boostery po piętnaście, czy siedemnaście złotych... Dziś pewnie...
Wiadomo, że i tak bym się wciągnął. Tylko jak już bym trafił na forum, to więcej w sklepie bym nie kupił.
Poza tym, jak ja zaczynałem, to można było w sklepie na sztuki kupować wybrane karty,
i tak zakupiłem praktycznie całych politycznych Ventrusów.
Na początku bazę, ale karty były... wiadomo. Później na sztuki. A wykończyłem z wymiany, kilku boosterów i precona.
No i jeszcze jest element chęci danego sklepu. Bo że ja bym chciał... a oni popatrzą, czy aby się opłaca.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej