a) ja do niej reki nie przykladalem, ale jest dosc ladna, a czy czytelna to zalezy chyba od obycia z takimi (widzialem mniej czytelne

) ale De gustibus non disputandum est ay!
b) z mapa to krzyzykiem masz oznaczone na pieknej karcie jabassa, jak chcesz dokladniej wpisujesz mape w goglach, ale zrobilem to za ciebie
http://www.mapa.alarmy.bydgoszcz.pl/prosze pyszczku

c) pisalem gdzies time limit = 150 minut, nie wiem czemu jabbas tego nie umiescil, tak zostalo zgloszone do GW
o nagrodach nie ma dlatego ze gdy stronka byla robiona support nie byl pewny, teraz wiadomo ze jest support na 80 playerow, wiec bedzie powyzej standardu GW, do jabbas zalatwil jakis sponsorow (choc ja na bank wiem o jednym, producencie kostek dokladnie) do tego wejsciowka. a jak sie podzeili nagrody bedzie zalezec od ilosci przybylych graczy, podobnie ilosc zakwalifikowanych, etc
zarcie - nie wiem, ale mysle ze cos blisko bedzie napewno
nocleg zalatwia jabbas, z tego co pisal i jak ja zrozumialem, to trzeba uderzac do niego prywatnie, czemu? dlatego ze poprostu pewnie bedzie rozlokowywac jakos na wlasna lape i musi wiedziec dla kogo etc
d) lista zarejestrowanych - zobacz odpowiedni topic forum, wiem tyle co tam jest napisane