Polskie Forum VTES

Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12

Autor Wątek: Bloodwars  (Przeczytany 60909 razy)

Mastermistrz

• *
Odp: Bloodwars
« Odpowiedź #120 dnia: Września 19, 2006, 08:04:23 pm »

Wojna oszczędziła Bliski Wschód. Gdy bomby spadały na największe metropolie na całym świecie jedynie Bagdad spotkał taki sam los. Ludzie błogosławili Allachowi za jego mądrość oraz uwielbienie dla swego ludu. Dopiero, gdy nadszedł nano-wirus zaczęło się piekło. Lud Mahometa nie był przygotowany na coś takiego a zanim się zorientowano, co się dzieje… Wirus z niezwykłą łatwością rozwijał się w slumsach a nawet na ulicach wszelkich miast i wiosek. Zarażeni krzyczeli z bólu przechodząc metamorfozę i nikt nie był im w stanie pomóc. Brak organizacji w tworzeniu tak zwanych bezpiecznych miejsc zwanych "miastami" także przyczynił się do spadku populacji. Przeżyli jedynie Ci, którzy byli najtwardsi i potrafili sobie poradzić na bezkresnych pustkowiach nowego świata. Pozbawieni ochrony, jakiej użyczyłoby pierwsze lepsze "miasto" błąkali się tygodniami a nawet miesiącami nim trafli na jakieś inne osady. Jednak bez względu jak długo przyszło im podróżować nigdy nie zapomnieli o swoich korzeniach, o swojej wierze. Dobry Bóg dał im siłę i sprawił, że byli silniejsi od im podobnych. Nadeszszedł czas odwdzięczyć mu się za okazaną dobroć. Nadszedł czas by zebrać w sobie resztki sił, chwycić za broń i wybrać się na wojnę. Na Świętą Wojnę. Niech drżą niewierni gdyż nadchodzi JYHAD

Allah Akbar! :D

-Wkrótce powstanie akademia dla osób z mniejszą ilością punktów
-Te osoby które w naszym klanie posiadają mniej niż 3 pkt. będę prosiła po przeniesienie się tam, o wszystkie informacje zapraszam na forum

dziekuję

Hesbollah!!!

to już fajniejsze

szkoda, że założyliście forum, nie bede mógł was szpiegowac  :D ,jak byście chcieli sie czegos zapytac to piszcie do mnie przez gre albo na forum prywatne, ale na sojusz nie liczcie, bo na razie jestescie za słabi

baal

• *
« Odpowiedź #121 dnia: Września 19, 2006, 08:10:42 pm »

Zalosne. :?

mirumo

• *
« Odpowiedź #122 dnia: Września 20, 2006, 01:52:05 am »

Nekho weź się zlituj!
PVP Team

Szewski

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #123 dnia: Września 20, 2006, 05:22:25 pm »

taa byłem w delegacji wiec przegapiłem te wspaniałe wynurzenia w temacie bloodwars czynione przez jakiegoś mastermistrza (taaa, chyba zmienię kjsywę na "prze*cenzura*" albo "mastermastersupersupermistrz" coby być lepszym :)

A niech to, napiszę co myślę (bo potrafię w przeciwieństwie do niektórych:)):
gra bloodwars to zajebista żałość i pasta i podniecanie się tym badziestwem grozi kalectwemn mentalnym :)
Wiem bo grałem ale już na szczęście mi się odechciało, bo już saper lepiej wpływa na stan moich komórek :)
bo przynajmniej coś mi jeszcze we łbie pozostało (użyłbym tak popularnego przecinka jak qwa ale mastermistrz jest w tym lepszy :))

generalnie to pozdrawiam wszystkie mega klany cierpiące na ogólno rozwojowe zakompleksienie, i pałujące wszystko dookoła (oczywiście ty6lko to, co słabsze bo na silniejszych od siebie to nie warto :))

Tako rzecze Zaratustra

pozdro

« Ostatnia zmiana: Września 21, 2006, 02:26:42 pm wysłana przez Szewski »
Dlaczego jestem bucem?

a) bo usuwam posty z partyzanta korzystając z prawa administracji, które sam sobie nadałem
b) bo  moje poczucie humoru jest wysublimowane i nie takie prostackie jak te, które napotykam w postach, które z partyzanta usuwam
c) i

Ivil

• *
  • Apostół Flaków
« Odpowiedź #124 dnia: Września 24, 2006, 09:45:41 am »

szybko ci przeszlo szewo :)
...Ma na imię Lucyfer... W skrócie Lucek.

O Lucyferze, ja w ciebie wierze!
czarne pacierze wyje jak zwierze!
I mówiąc szczerze złożę w ofierze
Trzy małe jeże lub nietoperze!
Tylko Szatanie, daj mi coś za nie
Bo mowiąc prawdę, nie były tanie...

Szewski

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #125 dnia: Września 24, 2006, 12:10:57 pm »

no :)
Dlaczego jestem bucem?

a) bo usuwam posty z partyzanta korzystając z prawa administracji, które sam sobie nadałem
b) bo  moje poczucie humoru jest wysublimowane i nie takie prostackie jak te, które napotykam w postach, które z partyzanta usuwam
c) i

SLave

• *
  • Szczecin
Bloodwars
« Odpowiedź #126 dnia: Września 24, 2006, 12:53:57 pm »

Eh, nie jest najgorzej z początku. Całkiem fajna zabawa. Można grać w Baldur's można w HM&M, a można w BloodWary. Taka zabawa na luzie. Póki co.

Tylko szybko leją, i pieniędzy nie ma. Niektórzy tylko walą wszystek PD w fizyczne, i nic im zrobić nie można.

Ludzi i krewy nie brakuje, BTW.

ThorR

• *
  • ThorR
« Odpowiedź #127 dnia: Września 24, 2006, 02:02:12 pm »

Ludzi i krewy nie brakuje, BTW.

Poczekaj na wyzsze poziomy. Za Chiny Ludowe nie moge uzbierac na Burdel 9+, Rynek, oraz Policje 9+.
ThorR
Gangrel Elder of Wrocław

"No army may enter that land
That is protected by polish hand"

SLave

• *
  • Szczecin
Bloodwars
« Odpowiedź #128 dnia: Września 24, 2006, 03:29:14 pm »

No, ja zacząłem grać dopiero wczoraj. I póki co mam burdel 5, a komisariat 3. Z komisariatem rzeczywiście zapowiadają się problemy, zwłasza iż chcę go dobrze podreperować, bo daje naprawdę dużo. Jednak moje kłopoty wynikają głównie z braku exp. Nie mam szczęścia (rasa bodaj ta sama co i ty, Zwierzaczki) i poniżej 60% jeszcze mnie nic nie wyszło. Dno. Łażę i łażę na wyprawy, bo wstyd nie wykorzystać wszystkich szans (a jest tanio), ale cieniutko z PD, a znajduję co najwyżej pałki.

Na minus należy zaliczyć fakt, iż mnogo ludzi wali tylko w fizyczne, i z nimi.... ale mam pytanie, boś bardziej dużo doświadczony. Jak zdejmę obręcz ze łba, to nic się nie stanie, czy może komisariat wysiądzie?

ThorR

• *
  • ThorR
« Odpowiedź #129 dnia: Września 24, 2006, 03:36:54 pm »

Na minus należy zaliczyć fakt, iż mnogo ludzi wali tylko w fizyczne, i z nimi.... ale mam pytanie, boś bardziej dużo doświadczony. Jak zdejmę obręcz ze łba, to nic się nie stanie, czy może komisariat wysiądzie?

Nic sie nie stanie. Zakladasz cos np. +3 do inteligencji startujesz budowe i od razu sciagasz. Wybuduje sie do konca i bedzie dzialac.
ThorR
Gangrel Elder of Wrocław

"No army may enter that land
That is protected by polish hand"

SLave

• *
  • Szczecin
Bloodwars
« Odpowiedź #130 dnia: Września 24, 2006, 03:41:08 pm »

Thanks.

Już założyłem nakrycie głowy.

SLave

• *
  • Szczecin
Bloodwars
« Odpowiedź #131 dnia: Września 25, 2006, 09:53:24 pm »

RObie zadania (3 łatwe zostały), biję zombiaki, a teraz właśnie jestem w trakcie ataku na jakiegoś koksa który już od tygodnia nie gra - mam nadzieję, że nie przekopie mnie za bardzo :p

Ja tyż chcę polować!  :cry: :cry: :cry:

Może ktoś mnie oświeci jak to czynić, bo moja spostrzegawczość bije jedynie wygląd. Please.

kotul

• *
« Odpowiedź #132 dnia: Września 26, 2006, 06:33:10 am »

Hmmmmmm???????

Jak masz problemy to zagladnij do tutoriala... bo ja prawde mowiac nei rozumiem pytania....

SLave

• *
  • Szczecin
Bloodwars
« Odpowiedź #133 dnia: Września 26, 2006, 02:01:05 pm »

Przejrzałem trzy razy. Nic o zombiakach (to o nie chodziło).

Duch Nyi

• *
« Odpowiedź #134 dnia: Października 17, 2006, 09:49:43 am »

tez w to juz przegrywam zycie ;]
Wywróżę Ci wszystko czego pragniesz
Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12