moje karty przeznaczone do oddania są wystawione w sklepiku Nekha: link:http://karcianki.pl/index.php?opcja=lista&idgra=1&op_ilosc=%3E&oddzial=7stan kart: jest oczywiście zaznaczony w sklepiku , zwykle jest to stan IDEALNY/BARDZO DOBRY - jedynie karty z sabbatu lub innych najstarszych edycji mogą wykazywać niewielkie otarcia (z tych edycji wyjątkowo trudno o miętusy)
jeśli stan karty jest gorszy uprzedzam w mailu
Przy sprzedaży zawsze trzymam się jednej zasady: opłata za transport pozostaje ta sama bez względu na ilość wygranych aukcji i zakupionych kart
- jest to:
5pln dla przesyłek krajowych
10pln dla przesyłek zagranicznych
czas na moja odpowiedź wynosić może kilka dni - jedynie 2-3 dni w tygodniu mogę poświęcić na obsługę sklepu i aukcji, proszę więc o wyrozumiałość i cierpliwość
formy zapłaty:1. Przelew bankowy
2. Paypal.
3. Moneybookers - system podobny do PayPal , nie jest wymagana karta płatnicza do założenia konta. Jednak tu muszę pobierać dodatkowa opłate do każdego zamówienia (kilka złotych: 3-5pln zależnie od wartości transakcji)
listę kart w sklepie aktualizuję zwykle 2x w miesiącu, jest więc zawsze dość świeża
co do cen w sklepie to:
1. bardziej niż Artur różnicuję ceny w zależności od edycji:
- ta sama karta z różnych edycji ma inna cenę, zwykle Sabbat jest najdroższy a 3rd najtańsza. ale są wyjątki
2. uwzględniam przy zakupach stałe bonusy przyznane przez Artura
w tym wątku będę podawał aktualności dotyczące "mego" sklepiku
ewentualne dyskusje na temat cen itp. proszę prowadzić gdzie indziej