Pozostałe > Strona vtes.pl

Aktualizacja vtes.pl

(1/8) > >>

nekhomanta:
Zaktualizowalem strone vtes.pl, mimo ze nowa wersja nie jest ukonczona. Nie mam ochoty aktualizowac starej bazy kart, a wciaz pojawiaja sie nowe sety. Mimo ze minely juz okolo 2 lata, wciaz nie mam dosc czasu na dokonczenie :( Osoby ktore chca przeniesc listy karty z wymiany prosze o kontakt. Stara wersja bedzie dostepna przez jakis czas pod adresem vtes.pl/oldvtespl. Pewnie do czasu, az przeniose stare galerie zdjec. Prosze dac znac, jesli cos nie dziala tak jak powinno.

alek:
Nie do konca zrozumialem :)
Czy nowy vtes.pl obsluguje karty z nowych setow? i czy mozna bedzie uaktualniac kolekcje plikami csv, tak jak kiedys?

baal:
Moge kilka uwag? Grafik nie jestem itd. i nie chcem krytykowac bo sam lepiej nie zrobie ale:
Czcionka jest brzydka imo
Ta maska przy uzytkowniku nie potrzebna, nieciekawie wyglada, troche na sile.

reszta jest w miare git :)

nekhomanta:

--- Cytat: alek w Marca 05, 2010, 09:35:34 am ---Czy nowy vtes.pl obsluguje karty z nowych setow? i czy mozna bedzie uaktualniac kolekcje plikami csv, tak jak kiedys?

--- Koniec cytatu ---

Tak, wszystkie nowe sety beda bardzo szybko na stronie. To glowna zaleta :)
CSV dopiero beda. Musze pobawic sie formatem ARDB, bo teraz chyba on jest najczesciej uzywany. Teraz baza danych jest wspolna z karcianki pl. Karty, wymiany itp pojawiac sie bedzie jednoczesnie na obu stronach.

--- Cytat: baal w Marca 05, 2010, 10:29:00 am ---Czcionka jest brzydka imo
Ta maska przy uzytkowniku nie potrzebna, nieciekawie wyglada, troche na sile.

--- Koniec cytatu ---

No wlasnie ja tez nie jestem :) Postaram sie zmienic maske i poeksperymentowac z czcionka.

Satrapa:
Wolałem stary layout był mniej true grimm. :roll:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej