Dobra Panowie - oto podsumowanie :
Wstepny plan jest taki :
Piatek :
W zaleznosci od tego kto i na kiedy sie zaanonsuje gramy maly turniej 2R + Final, ktory bedzie zarazem ostatnim turniejem lokalnej ligi VTES.
Wpisowe 15 PLN, calosc idzie na nagrody.
Prawdopodobnie zrobimy tak, ze dla zwyciezcy bedzie od kazdego gracze przeznaczone 5 PLN na bon do wykorzystania w sklepie.
Przy 10 graczach to bedzie 50 PLN itp.
Planowany start turnieju to 14-15. Wszystko zalezy od tego, ile osob bedzie mialo piatek wolny i ile osob spoza Bydzi zadeklaruje sie przyjechac na turniej.
Dlaczego ta kwczesnie ? Otoz po turnieju (mam nadzieje, ze skonczymy do 20-21) planowane jest before party. Mozemy posiedziec na miscie lub od razu udac sie do Andrzeja - ja osobiscie wole na poczatku udac sie gdzies na browara na miescie, bo prawdopodobnie nie bedzie mi dane sie napic z Wami u Santha. Po doswiadczeniach z turnieju w pazdzierniku planuje byc w miare trzezwy w sobote

. Chetnych do picia na pewno jednak nie zabraknie.
Sobota :
Zaczynamy zapisy o 10.
Mam nadzieje, ze turniej przebiegac bedzie sprawnie i uda nam sie wszystko ladnie przeprowadzic, zeby po turnieju rowniez udac sie na jakis napitek dla chetnych

.
Turniej : ECQ 2011 - Recure of the Homeland : Bydgoszcz
Data : 25.06.2011
Miejsce : Bydgoszcz - Wyższa Szkoła Gospodarki (szczegóły podam w terminie późniejszym)
Wpisowe : 35 PLN.
Format : 3R + Final (2h timelimit)
Start : 10.00 początek zapisów
11.00 - 13.00 - pierwsza runda
13.15 - 15.15 - druga runda
15.15 - 16.30 - przerwa obiadowa
16.30 - 18.30 - trzecia runda
19.00 - 21.00 - FINAŁGlownymi nagrodami beda bony do ywkorzystania w sklepie u Jabbasa - do zakupienia beda zarowno karty, akcesoria jak i inne gry. Mysle, ze to najlepsza opcja, gdyz kazdy bedzie mogl wybrac sobie cos fajnego - nie bedziemy nikogo na sile uszczesliwiac boosterkami, grami, koszulkami itp.

.
Wiecej szczegolow niebawem.