Glownymi nagrodami beda bony do ywkorzystania w sklepie u Jabbasa - do zakupienia beda zarowno karty, akcesoria jak i inne gry. Mysle, ze to najlepsza opcja, gdyz kazdy bedzie mogl wybrac sobie cos fajnego - nie bedziemy nikogo na sile uszczesliwiac boosterkami, grami, koszulkami itp.
.
Wiecej szczegolow niebawem.
Uwazam ze nie jest to najlepsza opcja zaraz wyjasnie dlaczego.
Jesli organizator przeznacza kase na nagrody i kupuje boxa boosterkow na nagrody wiec sila rzeczy te boosterki beda w cenie za jakie kupuje sie boxy hurtowo aktualnie, czyli bardzo tanio.
Jesli bedzie to bon do wykprzystania w sklepie u Jabasa mam dziwne podejrzenia za ceny beda troche inne za te boosterki.
Wiec tak naprawde liczba boosterkow za wygrana lub udzial w finala zmiejsza sie znaczaco
Tyle mojego.
Behemoth
Wszystkim niestey nie da sie dogodzic.
Czesc osob chce boosterki, czesc osob woli inne nagrody.
Wedlug mnie najsensowniejsza opcja sa wlasnie bony do wykorzystania u Jabbasa.
Szczerze mowiac, nie mam zadnych boxow na stanie, wiec jesli nagroda mialyby byc boosterki, to i tak bym je u Jabbasa kupowal. Na jedno wychodzi. Jesli jednak takowy bon wygra osoba, ktorej boosterki nie sa potrzebne, moze sobie wybrac owe bony w innym towarze. Cos za cos.
Osoby, ktore dotychczas mialy okazje wygrywac nagrody w takiej formie nigdy nie narzekaly. Ci ktorzy chciely karty - wybierali karty, jak ktos chcial koszulki to brak koszulki, Pietrzu chcial zgrzewke Red bulli - tez mial

.
Zreszta teraz troche juz za pozno na dyskusje na ten temat. O tym jak beda wygladaly nagrody bylo wiadomo od stycznia, w 3 dni nie zamowie "hurtowo" boxow. Jedyne co moge zrobic, to ponegocjowac z Jabbasem, na temat cen boosterkow, ktore beda wybierane z bonow.