Polskie Forum VTES

Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

Autor Wątek: The Ankou  (Przeczytany 97 razy)

Spotlight

  • *
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 403
  • Księciunio ze wschodu
    • Zobacz profil
The Ankou
« dnia: Listopad 08, 2018, 09:53:57 am »

Czy mogę użyć jego zasady na swoim wampirze?
Jeśli tak to rozumiem że wtedy jest to non D action?

Camarilla: When any vampire successfully hunts while the Ankou is ready and untapped, the Ankou may burn that vampire as a (D) action that turn (even on another Methuselah's turn).

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Zapisane
Today is a good day to die...

Kuba

  • *
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 816
    • Zobacz profil
Odp: The Ankou
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 08, 2018, 11:55:19 am »

Moim zdaniem tak - nie ma zastrzezenia, ze musi byc kontrolowany przez innego gracza, a akcja D w siebie robi sie non-d.

Pytanie - kiedy hunt jest unsuccessful? tylko jak zostanie zblokowany, czy idąc analogią do bleeda, jak ilość zhuntowana wyniesie 0 krwi?
Zapisane

SLave

  • *
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 3017
  • Szczecin
    • Zobacz profil
Odp: The Ankou
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 08, 2018, 07:41:26 pm »

Pytanie - kiedy hunt jest unsuccessful? tylko jak zostanie zblokowany, czy idąc analogią do bleeda, jak ilość zhuntowana wyniesie 0 krwi?

Hunt za zero, jak i bleed za zero, jest unsuccessful.
Zapisane