Bodek, jeszcze tylko sprecyzuję, i nie będę więcej pisał w tym wątku. Nikt zapewne nie popiera wszystkich tych rzeczy, jakie PiS zafundowało nam na granicy, to jest haniebny skandal i mysle, ze nikt o zdrowych zmyslach nie bedzie tego podwazal. Tak jak ja odbieram uwagi tutaj - to po prostu niespecjalnie podoba sie wszystkim pomysl, ze imprezę vtesową przekształcamy w jakis wiec polityczny, tematy polityczne dominują rozmowy przy piwie, kazdy toast pijemy pod haslo "precz z kaczorem!" , itd. Ja nie tego oczekuję od imprezy vtesowej, oczekuję lekkiej rozrywki bez sporów i polityki. Na politykę mam czas kiedy indziej i gdzie indziej. Jak chcesz, zrob demo w Hajnówce a z przyjemnoscią przyjade i stanę obok Ciebie z megafonem. Ale nie chce jechac na piwo i granie, zeby zamiast odpoczac, to cale dnie gadac o ch**jni w Polsce, bo vtes jest jedna z niewielu rzeczy, ktore mnie odrywaja od chu**jni w Polsce.
ja nie potrafię mordowania dzieci oddzielić od gry w karty
i moje obrzydzenie budzi że są tacy co to potrafią (OBRZYDZENIE a nie OBURZENIE)
myślę że największa dysputa polityczna w ramach tego wyjazdu odbyła się już tutaj
idę o zakład że na samym wyjeździe te tematy zajmą maks 30 minut zanim zmęczeni podlaskimi drinkami dyskutanci zaniemogą pod drzewkiem nieopodal domku
szczerze liczę na to że już na imprezie takich dyskusji nie będzie
dlatego hasło przewodnie miało wyeliminować tych którzy potrafiliby zagrać w karty z TYMI ludżmi
swoją drogą dziwi mnie że zwolennicy dehumanizacji Polski wzbudzili taką dyskusję w tym wątku ( podobnie jak Marek Suski którego wcześniej podejrzewano że jest głupi a potem się odezwał i rozwiał wszelakie wątpliwości)
#Kuba: bronisz tych którzy dzieci do lasy wypędzają? może także tych przez których kobiety na porodówce umierają pozbawione pomocy lekarskiej? a może także gwałcicieli ministrantów? co będzie dalej? ustawy Norymberskie? sergregacja rasowa? a może wyznaniowa? ( Bo Ordo Iuris już ogłosiło w siedzibie Komisji Episkopatu Polski projekty ustaw ktore poniżają inne kościoły poza katolickim)
może zróbmy wstępną selekcję: kto potrafi zagrać z esesmanem z Oświęcimia?
bbrrrrrr
ja nie chce żyć w takim świecie
#ICE: po Twoich wpisach widze że jesteś prominentnym członkiem PiS Kiedyś bawiłem sie w politykę, ale gdy zobaczyłem że jest taka brudna, to błyskiem sie wycofałem
a wtedy (okolo 2000r) to było lekkie błoto, w porównnaiu z obecnym szambem
wiem jak "rajcuje" gdy partia wygrywa wybory, miłe jest poczucie siły, ale potem kac jest straszny
pamiętaj że Hunowie pokonali cesarstwo Rzymskie ale przez to nie stali się cywilizowani (choć byli silniejsi) a po upadku Rzymu nastały ciemne wieki średnie
Znam cię od wielu lat i wiem że jesteś wybitnie inteligentny. tym trudniej mi uwierzyć że nie rozumiesz co sie dzieje z Polską. A może naprawde wierzsysz w te ciemnoty ktore próbujesz tu wciskać???
do 15tej ukręcamy główki dzieciom a po pracy idziemy z kumpalami na piwko i karty
Dziwy