Polskie Forum VTES

VTES CCG => Zasady => Wątek zaczęty przez: Kuba w Kwiecień 06, 2021, 02:44:30 pm

Tytuł: Spell of Life i Khobar Towers
Wiadomość wysłana przez: Kuba w Kwiecień 06, 2021, 02:44:30 pm
Pytanko takie, nurtujące mnie:)

Czy mozna uzyc Khobar Towers, zeby dostac poola za mumię wystawioną z Spell Of Life?
Tytuł: Odp: Spell of Life i Khobar Towers
Wiadomość wysłana przez: Nowy w Kwiecień 06, 2021, 03:28:19 pm
Możesz, tyle że 0 krwi dostaniesz, mumie są Ally po transformacji.
Tytuł: Odp: Spell of Life i Khobar Towers
Wiadomość wysłana przez: Kuba w Kwiecień 06, 2021, 08:20:17 pm
roget that, dzieki!:) A co, jezeli rekrutujesz ally'a wampirem z jakaś zdolnoscią obnizania kosztu (charisma, Grimgroth) - czy wtedy do Khobar Towers liczy sie koszt nominalny ally'a na karcie, czy faktyczny zaplanocy przy rekrutacji? Stawiam na pierwsze, ale wole sie upewnic.
Tytuł: Odp: Spell of Life i Khobar Towers
Wiadomość wysłana przez: Nowy w Kwiecień 07, 2021, 06:42:39 am
Bazowy koszt Ally.