Polskie Forum VTES

Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7

Autor Wątek: prerelease TR wawa  (Przeczytany 26202 razy)

alek

• *
Odp: prerelease TR wawa
« Odpowiedź #60 dnia: Maja 19, 2008, 01:21:09 pm »

dla tych ktorzy chca grac tylko na boosterach, proponuje zostawic sobie po 6 z 3ed i TR

Defender

• *
« Odpowiedź #61 dnia: Maja 19, 2008, 02:35:36 pm »

to jak - kupuje ktos displeya TR - chetnie zaplace mu za te 6 boosterkow (a 3ed sam sobie zalatwie)
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste Bunny into your sig to help him gain world domination.

sbodek

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: Maja 19, 2008, 03:27:53 pm »

to jak - kupuje ktos displeya TR - chetnie zaplace mu za te 6 boosterkow (a 3ed sam sobie zalatwie)

pisałem że zamawiam u Miruma, ale porównując terminy i znając punktualnośc WW i potem Niemców, marnie widzę szanse ich otrzymania przed 7 Czerwca
Myśli ich czarne, słowa pokrętne, czyny występne, serca zapiekłe, dusze mroczne, sumienia spaczone

"Ludzie, którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów, nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami" George Orwell

M. Janicki "Symetryści...

Dude

• Global Moderator
  • *
  • (Former) Archbishop of Warsaw
« Odpowiedź #63 dnia: Maja 19, 2008, 03:49:09 pm »

mozesz sobie widziec albo nie, przesylka idzie jakis tydzien (moze mniej) i nigdy nie bylo z nia problemow, bardziej bym sie martwil o czas transportu z kraka do np wawy czy do ciebie, bo moze sie okazac, ze bedzie 2 razy dluzej

wez pod uwage ze sa to zestawy prerelease, a turniej prerelease ma okreslona date, i dostawca jest od tego, zeby towar byl na czas. do tej pory zdarzylo sie tylko raz (tak - 1, one, ein etc. :D ) zeby zestawy prerelease byly opoznione, to bylo przy okazji LoB, i nie byla to wina Niemcow, tylko firmy kurierskiej odpowiedzialnej za transport ze Stanow (bodajze fedex dal dupska jesli mnie pamiec nie myli). efektem bylo przesuniecie oficjalnej daty pre w Europie o tydzien i dosc interesujaca zadyma na forach WW, a skonczylo sie na oficjalnych mailach do princow z przeprosinami. takze specjalnie bym sie nie nastawial na to, ze tych kart nie bedzie

@defender - zamowienia sa juz od dawna zamkniete, wiec musisz gadac z ludzmi ktorzy zamowili. w ostatecznosci moglbym ci odsprzedac 6 sztuk, chociaz wolalbym, zeby zrobili to ludzie, ktorzy zamowili calego boxa dla siebie. innymi slowy, jak reszta okaze sie walami, to mozesz na mnie liczyc :D
"It is no measure of health to be adjusted to a profoundly sick society" - Jiddu Krishnamurti

Retired

Defender

• *
« Odpowiedź #64 dnia: Maja 21, 2008, 10:14:33 am »

Dzieki Dude, zabiore tez penie jakies talie wiec biorac pod uwage luzne zasady zagram bez TR - lub po grze oddam ci TRowe karteczki - ktore niejako wypozycze w ciemno na turniej,
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste Bunny into your sig to help him gain world domination.

Dude

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #65 dnia: Maja 21, 2008, 11:03:11 am »

ok tak zrobmy, moge ci pozyczyc te 6 boosterkow albo odsprzedac, jak wolisz

tak na marginesie, cieszy mnie niezmiernie fakt wspolpracy w tej kwestii innych ludzi, a juz w szczegolnosci tych, ktorzy byli laskawi wydymac mnie na umowie co do dzielenia zestawu, i w efekcie wzieli caly dla siebie. az sie serce kraja :D
"It is no measure of health to be adjusted to a profoundly sick society" - Jiddu Krishnamurti

Retired

alek

• *
« Odpowiedź #66 dnia: Maja 21, 2008, 11:24:33 am »

stary ja po prostu zwiekszylem zamowienie, Ty zreszta tez bierzesz calego boxa, wiec nie bardzo wiem po co to wylewanie zalow.

Dude

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #67 dnia: Maja 21, 2008, 11:45:01 am »

zali, nie zalow, nie wylewam - stwierdzam fakt
gdyby nie toy to bym po prostu nic nie kupil, bo umawianie sie z toba na cokolwiek jest skrajnie nieodpowiedzialne. ale grunt ze twoje samopoczucie jest ok, tak trzymac
masz 2 boxy TR, nie mozesz odstapic 6 boosterow....luz w sumie nikt ci nie kaze, takie twoje prawo, po prostu calosciowo smieszy mnie paradoks sytuacji, tyle ;D

Retired

alek

• *
« Odpowiedź #68 dnia: Maja 21, 2008, 12:33:04 pm »

po pierwsze sam zwiekszyles zamowienie do poltora zestawu, wiec nawet gdybys nie znalazl chetnego na moja polowke wciaz zostawal Ci caly zestaw, wiec nie wiem czemu twierdzisz ze nic bys nie kupil;
po drugie biore tylko jednego boxa, drugi idzie dla chlopakow z lodzi, ktorzy moze wroca do wampa (Ci co byli na turnieju we wroclawiu)
po trzecie, czemu twierdzisz ze ktos inny nie moze odstapic tych boosterow? zglosiles sie pierwszy, chwala Ci za to.
po czwarte, z tym zamowieniem rzeczywiscie wyszlo z dupy. Za pozno zadzwonilem do kumpli z lodzi. Przepraszam za to.

Defender

• *
« Odpowiedź #69 dnia: Maja 21, 2008, 01:17:47 pm »

uspokajam zatem - sam zamowilem boxa boosterow do TR - liczac ze dotrze na czas, w sumie beda mieli ponad tydzien - nie mam znizek ale i tak cena po przeliczeniu na ceny w rebelu (w ktorym na razie nie ma TRa) wypada na korzysc vtes.de, prawdopodobnie nie otworze wszystkich boosterkow (nie liczac odlozonych na prereleasea) wiec moze przywioze jakies na handel - jesli wszystko pojdzie OK to bede gral 6 boosterkow 3ed+ 6 boosterkow TR
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Dude

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #70 dnia: Maja 21, 2008, 02:02:52 pm »

tak, mialem wziac wiecej kart, bo planowalem zrobic prerelease :D

defender - to jest dyskusja okolicznosciowa, nie ma co uspokajac :D 6 boosterkow masz u mnie, jak chcesz to wezmiesz, jak przywieziesz swoje to specjalnie z tego powodu sie na ciebie nie obraze :D

Retired

sbodek

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #71 dnia: Maja 22, 2008, 10:00:30 pm »

o której konkretnie sie spotykamy?

zakładam że spotkanie od razu w Paradoxie
Myśli ich czarne, słowa pokrętne, czyny występne, serca zapiekłe, dusze mroczne, sumienia spaczone

"Ludzie, którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów, nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami" George Orwell

M. Janicki "Symetryści...

Dude

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #72 dnia: Maja 22, 2008, 10:55:46 pm »

mysle ze 7 wieczorem to rozsadna propozycja

Retired

Defender

• *
« Odpowiedź #73 dnia: Maja 30, 2008, 08:25:00 am »

Dude - wczoraj przyszedl do mnie box z niemiec  - wiec nie musisz juz trzymac dla mnie boosterkow TRa - odlozylem sobie 6 razem z szescioma 3ed i jeszcze 12 na wszelki wypadek, reszte (18) otworzylem - mysle ze zrobie deck na druzyne bejsbolowa - bejsbol bat jest fajny :)
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Dude

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #74 dnia: Maja 30, 2008, 09:22:32 am »

:D
ok dzieki za info
i tak odloze karty, bo jeszcze pare osob sie pytalo

wez cos na wymiane :)

Retired
Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7