dobra, tak sie sklada, ze dzisiaj rozmawialem sobie z Tadeuszem, i doszlismy do paru wnioskow, ktore wypadaloby tu przedstawic
1. mam wrazenie, ze zaszlo powazne nieporozumienie
dlatego tez powtorze jeszcze raz - NIE ORGANIZUJE PRERELEASE
mialem taki zamiar, ale ze wzgledu na mala ilosc zainteresowanych pomysl upadl
2. mam zamiar zagrac najnormalniejsza w swiecie gre towarzyska, z ta roznica, ze nie wezme swojego decku, a po prostu poczekam z otwieraniem nowych boosterkow i zagram nimi w umowionym dniu, dla mojej osobistej radochy
3. nikt nikomu nie bedzie mowil jak ma grac, czym , w jaki sposob, z kim i dlaczego. aktualnie mam praktycznie skompletowany jeden stol, na ktorym zagramy kilka gier, najprawdopodobniej w roznych wariantach, wg tego na co nas aktualnie najdzie i co uznamy za interesujace
4. jak ktos chce sponsorowac czyjas gre swoimi kartami, to nie mam najmniejszego nawet zamiaru go zatrzymywac. a jak jeszcze najdzie go na sponsorowanie piatki w ktorej uczestnicze, to przyjme go z otwartymi ramionami

5. kazdy przynosi SWOJE WLASNE karty na gre. jesli ktos chcialby od kogos odkupic karty, i znajdzie sie chetny, ktory sprzeda czesc swojego zestawu, to super. sugeruje znalezc taka osobe i dogadac sie z nia
6. szacunek dla thien za obadanie sprawy paradoxu, jako ze ostatnio nie za bardzo mialem czas, zeby sie tam zjawic czy nawet zadzwonic i obgadac temat - jak rozumiem mozemy wpasc i pograc bez problemu?
pozdrawiam