Nie zamierzam siac fermentu, ale do EC zostalo niewiele ponad pol roku , a w zasadzie o konkretach wiadomo bardzo niewiele.
Amerykanie juz bookuja bilety (w podobnym okresie robilismy to rok i dwa lata temu z Toyem, jak lecielismy na EC 2010 i 2009), a my jestesmy prawie w tym samym miejscu co kilka miesiecy temu (przynajmniej nie mam innych informacji).
Proponuje spotkac sie przy okazji MP w Gliwicach i powaznie porozmawiac.
Najlepiej bedzie jak kazdy napisze co moze zaoferowac przy organizacji EC,bo jak to bedzie tak dalej wygladac to sie we wrzesniu obudzimy z reka w nocniku. I bedzie WSTYD JAK *cenzura*!
Uwagi co do strony :
1. Nie ma najwazniejszej sprawy - PRE-REJESTRACJI.
Bez tego nie ma mowy o przygotowaniu przynajmniej wstepnego kosztorysu, symulacji finansowych itp.
2. Wyglad to rzecz gustu, dla mnie moze byc czysty tekst - strona ma byc zrodlem informacji a nie powalac na kolana wywalonymi grafikami.
3. Poprawilem blad- turniej dla TOP 25 z rankingu to Legendary Vampire, nie Leg. Player.
4. Nie ma info o cenie turnieju !!
MP-ki w maju to ostatni dzwonek, zeby sie spotkac i porozmawiac na temat organizacji i podzialu obowiazkow. Pozniej bedzie juz za pozno. Trzy tygodnie powinny kazdemu wystarczyc, zeby sie zastanowic jak moze pomoc.
Mam kilka watpliwosci i pytan, ktore nie daja mi spokoju.
1. Hotel - ceny za pokoje sa kosmiczne, jesli sa to jakies promocyjne ceny dla nas to sorry - ale nawet w Paryzu bylo taniej.
2. Hotel - jak wyglada sprawa z sala/salami ? Trzeba za nia placic, czy bedzie za free ? Mysle, ze zagwarantowanie hotelowi 100 klientow w czasie "przestoju turystycznego" powinno dac nam dobra pozycje w negocjacjach cen itp..
3. Czy mamy juz jakis konkretny plan na zdobycie srodkow na organizacje EC z urzedu miasta ?
4. Jakies plany dotyczace produkcji gadzetow i pozyskaniu srodkow na organizacje EC?
5. Mam jeszcze sporo innych spraw, ale nie ma sensu o wszystkim pisac, najlepiej porozmawiac o tym przed/po/w trakcie MP-kow.