Polskie Forum VTES

Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14

Autor Wątek: Strona na EC 2011  (Przeczytany 38643 razy)

alek

• *
Odp: Strona na EC 2011
« Odpowiedź #75 dnia: Kwietnia 19, 2011, 01:41:11 pm »

wszystkie zaproponowane przez Ole bardzo mi sie podobaja. Syrenka odpada z wiadomych wzgledow, Palac jest fajny ale rzeczywiscie to juz gdzies bylo. najlepszy Orzel i oko

Ola

• *
« Odpowiedź #76 dnia: Kwietnia 19, 2011, 01:47:36 pm »

update:) Dodałam skrzydła husarskie... przynajmniej chciałam żeby były husarskie:)
@Paweł co znaczy żeby pokombinować z proporcjami? Co powinno być większe/mniejsze? Orzełek też fajnie wyglądał jak 'przysiadł' na logotypie, ale wtedy za bardzo mi się kojarzył z tym :D
@Klocek dzięki odezwę się do Michała.
The Toreador are imprisoned by their lust for the night life. Like a siren, it beckons them with promises of forbidden pleasures.

Paweł

• *
  • czekaj tatka latka
« Odpowiedź #77 dnia: Kwietnia 19, 2011, 01:59:36 pm »

właśnie o to chodzi, że nie wiadomo co ma jakie być póki nie zobaczysz :) - na czuja bym dał mniejsze logo, tak żeby bardziej odsłonić orzełka
- skrzydła fajne, ale nadal upieram się przy orzełku

Ola

• *
« Odpowiedź #78 dnia: Kwietnia 19, 2011, 02:29:16 pm »

a taki orzełek? <update>
The Toreador are imprisoned by their lust for the night life. Like a siren, it beckons them with promises of forbidden pleasures.

Nowy

• *
  • С.Т.А.Л.К.Е.Р.
« Odpowiedź #79 dnia: Kwietnia 19, 2011, 02:32:54 pm »

Ten to nawet wygląda agresywnie i jest bardzo ładny. :wink:
"Dobrej Zony wszystkim i co by nam nie chorować".

Pudel

• *
  • Retired pro
« Odpowiedź #80 dnia: Kwietnia 19, 2011, 02:34:15 pm »

Ten orzel w koleczku ostatni zdecydowanei najlepszy wg mnie. Na drugim miejscu ten "trojkatny" orzel. Zadne skrzydla husarza, bo NIKT, kto nie zna dobrze historii Polski i wczesniej nie zostanie poinformowany na co patrzy sie nie domysli o co biega. Taki kolko-orzelek bardzo dobrze by pasowal na jakies promocyjne koszulki/kubki/whatever.

Pozdro
Cytat: zasłyszane
oczywiście nie ma nic złego w graniu dla przyjemności, sam zagrałem dwie takie gry w 2007

Sprzedaję single - wyślij swój want przez PM/maila/fb.
Selling VTES singles - pm/mail/fb me your wantlist. Paypal accepted.

Nowy

• *
  • С.Т.А.Л.К.Е.Р.
« Odpowiedź #81 dnia: Kwietnia 19, 2011, 02:36:35 pm »

Czy właściwy jest szyk Warsaw Poland 2011? Bo wg mnie powinno być Poland Warsaw 2011.

No to luz. :wink:
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 02:40:46 pm wysłana przez Nowy »

Pudel

• *
  • Retired pro
« Odpowiedź #82 dnia: Kwietnia 19, 2011, 02:38:34 pm »

Warsaw Poland.
Jest tak jak powinno byc.
Cytat: zasłyszane
oczywiście nie ma nic złego w graniu dla przyjemności, sam zagrałem dwie takie gry w 2007

Sprzedaję single - wyślij swój want przez PM/maila/fb.
Selling VTES singles - pm/mail/fb me your wantlist. Paypal accepted.

Ola

• *
« Odpowiedź #83 dnia: Kwietnia 19, 2011, 02:54:48 pm »

Mi się najbardziej podoba oko, ale wiem że z niczym się nie kojarzy:)
Jak będę miała akceptację Szewskiego i Zica, oraz w ogóle większości to podrasuję okrągłego orzełka i przygotuje tak żeby można było go używać.
Chyba że macie jeszcze jakieś uwagi co do fontów/kolorystyki.
W między czasie może wymyślę jeszcze jakiś motyw:)

Oro

• *
« Odpowiedź #84 dnia: Kwietnia 19, 2011, 02:57:16 pm »

ostatni orzelek super

kly z dzioba?  :D
Myślicie, że puszki z napojami tak naprawdę są żywe i za każdym razem gdy bierzecie jedną ze zgrzewki i otwieracie, to tak naprawdę skręcacie jej karki i pijecie jej krew na oczach rodziny?

Ola

• *
« Odpowiedź #85 dnia: Kwietnia 19, 2011, 02:58:53 pm »

no no, koniecznie:) a do kłów doczepię jeszcze skrzydła husarskie i w ogóle 'postawie' tego orła na pałacu kultury, a w oddali będzie widoczny dworzec centralny:P

mirumo

• *
« Odpowiedź #86 dnia: Kwietnia 19, 2011, 03:01:52 pm »

Mnie się ten orzełek kojarzy z ONR i podobnymi klimatami, także Zico pewno się w nim zakocha. ;P
PVP Team

Oro

• *
« Odpowiedź #87 dnia: Kwietnia 19, 2011, 03:02:12 pm »

i to jest plan  :D

ale szacun, swietny jest

juz z avatara mozna sie bylo dowiedziec ze zeby miec szacun na dzielni trzeba sobie sprawic wielkiego, czerwonego ptaka  :D
Myślicie, że puszki z napojami tak naprawdę są żywe i za każdym razem gdy bierzecie jedną ze zgrzewki i otwieracie, to tak naprawdę skręcacie jej karki i pijecie jej krew na oczach rodziny?

Nowy

• *
  • С.Т.А.Л.К.Е.Р.
« Odpowiedź #88 dnia: Kwietnia 19, 2011, 03:17:40 pm »

Ja tam bym żadnych kłów nie dorabiał. :wink:

Dude

• Global Moderator
  • *
  • (Former) Archbishop of Warsaw
« Odpowiedź #89 dnia: Kwietnia 19, 2011, 03:25:53 pm »

wszystkie opcje loga zajebiste poza syrenka, szacun za pomysl. w ogole dlaczego nie zrobic czegos z kolumna Zygmunta? ma klimat, jest jednym z glownych miejsc Wawy ktore zobacza turysci, duzo bardziej podkresla historie miasta. jako osobnik urodzony i wychowany w wawie, z tradycjami rodzinnymi w tym miescie siegajacymi jakies 200 lat wstecz (przynajmniej) uwazam, ze syrenka ssie po maksie i jest podparta dupna legenda, a palac kultury - mimo ze jest symbolem - nijak nie podkresla historii. kolumna natomiast i owszem, poza tym jest zdecydowanie reprezentacyjnym obiektem w miescie.

co do strony, to widzialbym to w klimacie noir. Warszawa jest niesamowitym miejscem wlasnie w nocy - ciemne zaulki, starowka w swietle latarni, masa opcji na Pradze Polnoc, wystarczy dobry aparat i odpowiednie miejscowki (znam zioma ktory robi zdjecia wawy w nocy, moge pogadac). zdjecia mozna rozciagnac w naglowku nad strona, ew. dac jako tlo do calej strony, z menu i polem na tekst w srodku. wcale nie musi to byc rysowane, logo to jedno i idzie w bardzo dobrym kierunku, strona to zupelnie inny temat, moze byc oparta na fotografiach - niekoniecznie full screen, jakby sie kto czepial rozmiarow

sorry ludzie, ja rozumiem ze np Boogie pisze strone i nie robi grafik (zebys wodzu wiedzial ze sie nie czepiam), ale jak zobaczylem pierwsza wersje to mnie placz ogarnal. Polska to kraj o tysiacletniej historii (udokumentowanej, bo jest dluzsza), historii praktycznie na kazdym kroku. wiekszosc z nas grala w RPG, zna Swiat Mroku - naprawde tak ma wygladac opcja z kraju, w ktorym od wiekow siedza Tzimisce? zadnych odnosnikow ani do historii, ani do Swiata Mroku? jak wspomnialem, mozemy wykorzystac zdjecia, kazdy z nas zna niesamowite miejsca w Polsce, wawa bedzie motywem przewodnim bo tam jest turniej, ale co za problem wrzucic pare innych fotek jako tlo? Szewo - chociazby ten zajebisty pomnik z wezem, ktory jest w ogrodzie w Pszczynie. mozna z tego zmontowac naprawde fajny klimat - mroczny, troche ponury itp, niektore miejsca w Lazieknach w wawie wieczorem maja niesamowity klimat.

@ Pawel - mozesz sie wypowiadac, po to darlem jape niecaly dzien temu zeby ludzie zaczeli wyrazac swoja opinie. EC nalezy do kazdego, Szewski jest koordynatorem, ale impreza jest dobrem wspolnym, kazdy ma prawo skladac sugestie i opinie
"It is no measure of health to be adjusted to a profoundly sick society" - Jiddu Krishnamurti

Retired
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14