Polskie Forum VTES

Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

Strony: 1 ... 3 4 [5]

Autor Wątek: Turniej ligowy - NOWA SÓL - 10 listopad 2012  (Przeczytany 18865 razy)

izi

• Global Moderator
  • *
Odp: Turniej ligowy - NOWA SÓL - 10 listopad 2012
« Odpowiedź #60 dnia: Listopada 15, 2012, 09:45:16 pm »

bla - bla bla (cytat z "hotel transylwania")

Edit: Chcialbym zgłosić ten post do konkursu w kategorii najbardziej merytoryczny/wartościowy mail na forum.

izi

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #61 dnia: Listopada 15, 2012, 09:52:49 pm »

bardzo interesują mnie "emo wsady", czy to ma związek z Shemale'ami? :)

Przykro mi ja gustuje bardziej w sado-maso, a wlasciwie w tym pierwszyl czlonie :)

klocek

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: Listopada 16, 2012, 07:25:21 am »

Przykro mi ja gustuje bardziej w sado-maso, a wlasciwie w tym pierwszyl czlonie :)

Że gustujesz w członie to już wszyscy dawno wiedzieliśmy :D Ale tym sado-maso mnie lekko zaskoczyłeś. Ale tylko lekko :)

Grim

• *
  • Pączek
« Odpowiedź #63 dnia: Listopada 16, 2012, 09:54:30 am »

Bycie Prince'em to nie tylko +2 do lansu.

Lans jest dobry dla gimnazjalistów... Czas dorosnąć ;)

Dlaczego czepiasz się Paczka?
[/quote]

Musiałeś co ?  ^^

@Slave ty dalej nie łapiesz tego że princem w Polsce sporo ludzi zostało, bo akurat nikt inny nie chciał, i teksty że mam być "męczennikiem" dla ludzi, są już po prostu nudne i zaufaj mi że takim podejściem prędzej czy później nie zdziałasz nic innego jak wkurwisz tylko ludzi.  I Vtes to TYLKO hobby i na pewno nie będę się przy nim spinał z kimś, o coś ....

ps dobry lans nie jest zły TEJ

morgon82

• *
« Odpowiedź #64 dnia: Listopada 16, 2012, 05:08:48 pm »

Dobra turniej zarejestrowany. Dobre z tego jest to, że się człowiek dowiedział czegoś nowego ;)

warGrim

• *
  • Ponury okurwieniec...
« Odpowiedź #65 dnia: Listopada 21, 2012, 02:56:51 pm »

LOL - przegapilem takie przecudny flejmik. To napisze cos od siebie po.

1. Po pierwsze. ORG robi turniej nie dla siebie , a dla graczy ! Jak mu sie nie chce, to niech go nie robi wcale. jedna z najwazniejszych rzeczy jest zgloszenie eventu na VEKN! Dlaczego ? jesli turiej jest odpowienio duzy (10 osob) to zwyciezca ma slota na EC ! Moze graczy w danym miescie to wali (wtedy luz), ale jesli turniej jest ligowy lub maja sie na nim pojawic gracze z innych miast, ktorych to potencjalnie moze nie walic, to TRZEBA zgosic turniej i juz. 5 minut, 10 klikniec  i pozamiatane. Nawet jak to zrobisz w pracy jak jestes zawalony robota, raczej nie wplynie to na Twoja wydajnosc  :twisted:

2. Popieram Izydora w 100%. Dla niektorych moze to nic wielkiego, ale dla mnie osobiscie to zawsze cos przyjemnego pojawic sie w jakims rankingu na dobrym miejscu. Bardzo zaluje, ze ranking swiatowy nie dzialal w okresie mojej najlepszej formy i aktywnosci turniejowej. Zapewne bylbym gdzies w TOP 10, moze TOP 10 na swiecie, gdzies w 2010/2011 roku. Zycie :). P.S. Zapewne w dzisiejszym ranku Izydor by byl gdzies w okolicy TOP1, wiec tym bardziej mu sie nie dziwie :D

3. Argumenty, jestem Princem bo nikt inny nie chcial sa dla nie z dupy wyjete ww kontekscie nie wywiazywania sie z obowiazkow, ktore jednorazowo zajmuja mniej niz 5 minut (rejestracja eventu na VEKN). Troszke inaczej patrze na to w przypadku, gdy w danym miescie taki Prince jest jednym z ostatnich graczy w danym miescie i niejako podtrzymuje lokalnie VTESa przy zyciu (vide Paczus).

4. milo poznac preferencje seksualne innych graczy :D.

Every night and every morn
Some to misery are born.
Every morn and every night
Some are born to sweet delight.
Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
Strony: 1 ... 3 4 [5]