Kiedy listopad w szczecinie? Sent from my ONE A2003 using Tapatalk
Cytat: baal w Września 30, 2018, 05:40:17 pmKiedy listopad w szczecinie? Sent from my ONE A2003 using Tapatalk10-go chybaWysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka
Czy robimy jakieś ustalenia do tej ligi w kwestii lokalizacji turniejów? Czy generalnie wolna amerykanka i kto pierwszy, ten lepszy?Jak na razie do końca roku mamy turnieje na "ścianie zachodniej" (ok Pszczyna w sumie bardziej łapie się na południe ). Kiedyś była zasada że robimy naprzemiennie.
Od razu doniosę że w maju w Polsce będzie dwudiowa impreza GP/Polish Nationals w Warszawie
Cytat: Dude w Października 01, 2018, 09:28:14 amCzy robimy jakieś ustalenia do tej ligi w kwestii lokalizacji turniejów? Czy generalnie wolna amerykanka i kto pierwszy, ten lepszy?Jak na razie do końca roku mamy turnieje na "ścianie zachodniej" (ok Pszczyna w sumie bardziej łapie się na południe ). Kiedyś była zasada że robimy naprzemiennie.Wydaje mnie się, że możemy spokojnie na razie ogłaszać kto chce kiedy bez jakiś wiekszych ustaleń - te pewnie się zaczną jeśli będzie więcej chętnych na tą samą date. Od razu doniosę że w maju w Polsce będzie dwudiowa impreza GP/Polish Nationals w Warszawie
Cytat: Szewski w Października 01, 2018, 01:24:14 pmOd razu doniosę że w maju w Polsce będzie dwudiowa impreza GP/Polish Nationals w Warszawie Dobrze wiedzieć Robisz ty w hotelu, ja w załatwionym lokalu, czy wspólnym sumptem?