Niespecjalnie, twoja główna broń to earth meld (oraz kilka FoM), w combacie też trzymasz ze 4 groundfighting i 2 aggro. Możesz wrzucić max 4 crimethinc, ale one są raczej techowe. Pamiętaj, że wszystkie akcje robisz na 0 stealth, to jest siła tego decku - walle obsrają się zrzucając odtapki i nie mając jak zagrać interceptów (kiedyś pojechałem tym na turniej, siadłem między saulotem a goratrixem, zabawa była wyśmienita

). Oczywiście zabije cię ciężki combat albo tzi z rotami, ale co poradzić...

Typowe zagranie to: Nostoket gra shatteringa, jakiś blok, earth meld, Nostoket robi akcję ze zdolności. Dominion w tym decku to potężna karta (pamiętaj, że wampiry muszą płacić juchę żeby w ogóle podejść do bloku). Dodatkowo grasz sobie ally typu impundulu, gregory winter, young bloods. Na defensywę masz to, co w twoim decku - raven spy, earth meld. Shattering też pali eventy (a Nostoket ma DEM), więc dodatkowa radość.
Pamiętam, że kluczowe było 6 ashurów, bo earth meldy w końcu wychodziły

Dawno temu miałem spis, ale nie wiem gdzie jest, grałem tym na dwóch turniejach, nawet jakiś finał był. Jak chcesz to możemy tu wypracować. To jest deck na mojej liście "do zrobienia", głównie ze względu na walor komiczny