Polskie Forum VTES

Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

Autor Wątek: Mowa nienawiści na forum  (Przeczytany 397 razy)

sbodek

• Global Moderator
  • *
Mowa nienawiści na forum
« dnia: Października 25, 2025, 12:30:56 pm »

Poruszam ten temat bo zarzucano mi wielokrotnie szerzenie mowy nienawiści
Przyznaję że kłamcę nazwę zawsze kłamcą a złodzieja złodziejem.
Czy to jest mowa nienawiści???
Nie. Nie i nie
Mowa nienawiści jest wtedy dopiero gdy uczciwego nazwiesz złodziejem a mówiącego prawdę nazwiesz kłamcą.   Pisiury   ( i ich zwolennicy)  nigdy   (w żadnej dyskusji ze mną) nie twierdzili że nie są złodziejami ani kłamcami.   Zawsze tylko krzyczeli że nie wolno ich tak nazywać bo to niby mowa nienawiści
Gówno prawda
A po tym co widziałem na polskiej granicy (przez kilka lat) nadal uważam że porównanie pisiura do esesmena jest uzasadnione i adekwatne

Jeśli ktoś chce podważyć to co mówię to chętnie stanę na ubitej ziemi i mu obije mordę (Morgan wyzywam cię)
Myśli ich czarne, słowa pokrętne, czyny występne, serca zapiekłe, dusze mroczne, sumienia spaczone

"Ludzie, którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów, nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami" George Orwell

M. Janicki "Symetryści...

sbodek

• Global Moderator
  • *
Odp: Mowa nienawiści na forum
« Odpowiedź #1 dnia: Października 31, 2025, 06:09:21 pm »

cały PiS kradnie a PiSuje to złodzieje

w wyborach tylko złodziej może popierać złodzieja

pracując w Areszcie śledczym wiedziałem wynik wyborów prezydenckich: prawie 100% dostał tam Nawrocki
Myśli ich czarne, słowa pokrętne, czyny występne, serca zapiekłe, dusze mroczne, sumienia spaczone

"Ludzie, którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów, nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami" George Orwell

sbodek

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Października 31, 2025, 06:10:38 pm »

powyższy tekst był na discordzie

"miłośnicy wolego słowa" usunęli go bez śladu

sbodek

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 05, 2025, 09:52:36 am »

przestańcie
pisowcy bo się źle bawicie
nic nie rozumiecie
a chodzi o życie

wytłumaczę:
działania Pisujów (kłamstwa , złodziejstwa  itp) służą przejęciu władzy w Polsce i jej zacementowaniu (podobnie jak robi to Orban)
jeśli tak się stanie to wyrzucą nas z  EU, a to spowoduje że przejmie nas Putin (Nato w modyfikacji Trumpa nic nie zrobi)

efektem tego będzie:
Darek/wiedźmin - zostaniesz putinowskim trollem albo skończysz jako wklepywacz danych w jakiejś poderzędnej  poczcie - dyktatury nie lubią zbyt inteligentnych dlatego skoczysz jako lokaj (podobnie  Czarnek nie mógł kandydować na prezydenta)
Amin:  ciebie wywalą z Polski razem z dziećmi bo kolorowi będą wysiedlani (ale jako obywatel spoza unii nie znajdziecie spokojnego miejsca w Eurorpie)
Morgan:  ty masz wtedy całkiem przechlapane bo mimo twoich propisowych fejków putin gejów nie znosi (a w Gułagu różowy trójkąt jest gorszy od pedofila)
itd itp
sami nie wiecie co robicie
« Ostatnia zmiana: Listopada 05, 2025, 11:45:37 am wysłana przez sbodek »

sbodek

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 10, 2025, 11:21:39 am »

po tym co Kaczyński powiedział o ludziach z zespołem Aspergera ostrzegam że nazwę go skończonym "Chu i em" jeśli tego nie odwoła

a każdego kto mimo tego Kaczora nadal popierać będzie nazwę jego Chuikami

dopisek dnia 12.11.2025     Gdyby powiedzial to  Tusk lub Hołownia,Zandberg, Czarzsty  (lub kto inny)  tez bym ich zjechał z błotem
« Ostatnia zmiana: Listopada 12, 2025, 09:18:53 pm wysłana przez sbodek »

sbodek

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 12, 2025, 06:43:35 pm »

dziś Kalsoner usunął mnie z Discorda

kolejny raz Pis Zastosował argument siły zamiast siły argumentu  :D

pS.
co śmieszniejsze Kalasoner usunął mnie po długiej prywatnej dyskusji w której na koniec okazało sie że jest PiSujem 
 a usunał mnie z discorda pod pretestem
mącenia na publicznym forum mimo że decyzja zapadła jedynie po prywatnej  dyskusji między nami dwoma    na forum pisałem naprawdę w nielicznych wątkach!!! i głównie o tym że w dyskusji publicznej nie wolno szydzić z choroby innych osób

gratuluję raz jeszcze miłośnikom wolnego słowa wyznawcom TV " Republika"

prawda w oczy kole

na złodzieju czapka gore
« Ostatnia zmiana: Listopada 12, 2025, 07:08:33 pm wysłana przez sbodek »

sbodek

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 12, 2025, 07:07:21 pm »

przy okazji (nijeako przypadkiem) dowiedziałem  się że moje wpisy tu na forum sa przez PiSujów bacznie obserwowane !!!

do Kalesoner:   skro mnie zablokowałeś to znaczy że uważasz że można wyśmiewać się z choroby innych ludzi?
« Ostatnia zmiana: Listopada 12, 2025, 08:53:57 pm wysłana przez sbodek »

sbodek

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 16, 2025, 04:37:04 pm »

Apel (ostatni)
do ostatnich  przyzwoitych, którzy jeszcze zaglądają na forum i Discord

Nie dawajcie się omamić PiSujom
Pamiętajcie że metodą ich działania jest zawsze kłamstwo, oszustwo , manipulacja

Gdy Pisuj pisze że to zła miejsce na takie teksty, to naprawdę miejsce jest idealne
Gdy pisze że to polityka to tak naprawdę tylko apel o przyzwoitość
Gdy pisze że nie jest Pisujem to naprawdę jest zatwardziałym pisujem

Ciemna strona mocy ma silny wpływ na słabe umysły. Mam nadzieję że Wasze nie okażą się słabe