Brakuje takiego watku, sugeruje go przykleic. I nie wrzucac tu offtopow, niech wszystko bedzie jasne.
Koles z Finlandii, ktory mnie wydymal na Derenge nazywa sie Oscar Nordqvist. Adresu nie pamietam, a maile formatka zjadla. ODRADZAM WSZELKIE TRADY z tym panem. Na mahasamatmanie i na TCO jest juz zbanowany, ale wiadomo, zawsze moze korzystac z konta kumpla

niestety..... Oby go kurna wilki zjadly.
Next issue.
W grudniu zeszlego roku tradowalem sie z Szewem. I jak zwykle zrobilem crosstrade'a, obiecalem szewskiemu, ze mu breatha zalatwie. Deala o niego mialem juz ugadanego z takim jednym makaroniarzem, myslalem, ze wysle karty i w przeciagu max 2 tygodni go otrzymam. No to wyslalem karty. Breatha oczywiscie nie otrzymalem. No to wyslalem maila. Koles odpisal, ze spoko, wysle jeszcze jednego. Ktorego tez nie otrzymalem. Koles mial sporo komentow na mahasamatman wiec pomyslalem "Hun, poczta go wydymala, biedak jest 2x BotD w plecy". Vermiin mi go rowniez polecal, mowil, ze sprawdzona persona. No to zostawilem ta sprawe. Szewa przeprosilem i uruchomilem inne zrodla, zeby mu breatha zalatwic. Udalo sie, ale troche to trwalo, ale Szewski wykazal mase cierpliwosci! Pozdro szefie, wiecej sie to nie powtorzy!
Niedawno polowalem na unmasking. No i ow koles je posiadal, wiec znow wyslalem do niego maila z proposalem. Po krotkich pertraktacjach doszlismy do konsensusu. Ale zycie juz mnie doswiadczylo wiec stwierdzilem, ze koniec pitolenia. Wysyla unmasking jako pierwszy. Koles powiedzial: spox. No i do tej pory nie otrzymalem unmasking. Na maile nie odpowiada, ba! zmienil skrzynke. Mozliwe, ze poczta go nienawidzi i z czystej zlosliwosci topia jego listy w rzece. Ale personalnie w to nie wierze. Koles to Giussepe Marchetti(
http://trade.mahasamatman.com/VTES/list_show.pl?user=marchettig). Zalecam szczegolna ostroznoscia w handlach z nim. Niech wysyla karty pierwszy. Niemozliwe, zeby 3 razy karty do mnie nie doszly, podawalem dobry adres ba! wysylalem mu plik jpg z moim adresem, zeby bez problemu mogl go przepisac na koperte (niektorzy obcokrajowcy nie maja obslugi polskich czcionek, nie dziwie im sie

). Nie interweniuje u sama bo koles ma faktycznie 22 refy. I to od naszych chlopakow. Ale chce was uczulic na tego klienta. Ja sie trzymam juz od niego z daleka.
Edit: literowki i zmienilem troche text, zeby nie bylo nieporozumien bo dude sie juz nacial